Плотерна порізка і фрезерування на планшетному плотері

(032) 239-55-05

(032) 239-55-65

наші можливості

обмежуються

лише вашими

ідеями

впевнено крокуєм

10 років

разом з вами

більше

високий

рівень

надійності

наша

Оперативність

ВАШ УСПІХ

Плотерна порізка і фрезерування на планшетному плотері

Планшетний ріжучий плотер JWEI призначений для порізки, перфорації, біговки і креслення. Дозволяє працювати з різними матеріалами товщиною до 50 мм: всі види гофрованого паперу, макулатурного картону, стільникового картону, КТ картону, ПВХ, поліпропіленових плівок, самоклеючі плівки, пінополіетилен (EPE), акрилові матеріали. Точність виконання операцій – до 0,01 мм. Плоттер дооснащений системою для листових і рулонних матеріалів.

Опис інструментів:
статичний ніж
Даний тип ножа використовується для порізки тонких матеріалів (до 1,5 мм), таких, як: ПВХ плівки або магнітний вініл, шкіра і текстиль, картон, пакувальний папір, макулатурний картон, офсетний папір, самоклеючий папір тощо. Даний ніж не має окремого приводу і повертається в ту сторону, куди його направляє робоча голова.
осцилюючий ніж
Осцилюючий ніж використовується для порізки таких матеріалів, як гофрокартон, спінений ПВХ, папір, картон, композитні матеріали, шкіра, текстиль і т.д. Даний ніж здійснює зворотно-поступальні рухи вгору-вниз, тим самим знижуючи і розподіляючи навантаження на лезо ножа. Поворот ножа здійснюється на строго заданий кут, за допомогою сервомотора зі зворотним зв’язком.
біговальний інструмент
Плотер оснащений змінними біговочними колесами для картону різного типу і товщини. Основне завдання даного інструменту, здійснювати біговку. Використовується при виробництві упаковки з гофро- і пресованого картону. Даний інструмент, також, як і тангенціальний ніж, здійснює поворот за рахунок сервомотора.
функція перфорації
Даний тип порізки використовується для надсічки матеріалу, тобто для непрямого різу і подальшого згину вироби по лінії надсічки. Застосовується при роботі з більш щільними матеріалами, такими як пресований картон.
фасонна фреза
Фасонна фреза з високою швидкістю обертання (до 60000 об. / Хв.) Застосовується для широкого спектру, забезпечує високу продуктивність при обробці жорстких і м’яких матеріалів.
Ніж для розкрою гофрокартона з різним кутом (V-cut tool)
Ніж для вибірки V-образного паза ідеально підходить для виробництва складних конструкцій з композитних матеріалів із спіненим наповнювачем, стільникового картону, пінокартона або з сендвіч-панелей. Залежно від необхідного ступеня згинання заготовки, може бути встановлений інструмент для різання під різними кутами.

Kiss-cut tool (надрізання плівок)
Інструмент KissCutTool для різання або надрізання ПВХ-плівки, фольги, тонкого паперу, картону та інших тонких матеріалів.



Послуги

Широкоформатний друк

додаткова інформація

обладнання

вимоги до макетів

Ультрафіолетовий друк

додаткова інформація

обладнання

вимоги до макетів

Цифровий офсетний друк

додаткова інформація

обладнання

вимоги до макетів

Плотерна порізка

додаткова інформація

обладнання

вимоги до макетів

Ламінація

додаткова інформація

обладнання

Наші роботи:

  • ОК ЖБК “Парус Парк”

    друк на банерній тканині

  • ТзОВ ТВК “Радо”

    друк на склі

  • ТзОВ “Галіція-Трейд”

    друк на самоклеючій плівці

  • ТзОВ “Ніко-Захід”

    друк на самоклеючій плівці і матеріалі "backlit"

  • ТзОВ СОК “Євроспорт”

    друк на шпалерах

  • ТзОВ “Блюм Україна”

    друк на самоклеючій плівці з плотерною порізкою

  • ТзОВ “Керама Маркет”

    друк на самоклеючій плівці

  • ТзОВ “Снєжка-Україна”

    друк на самоклеючій плівці і банерній тканині