Друк наклейок та етикеток всіх видів (картонних, самоклеючих) за вигідними цінами Львів, Україна

(032) 239-55-05

(032) 239-55-65

наші можливості

обмежуються

лише вашими

ідеями

впевнено крокуєм

10 років

разом з вами

більше

високий

рівень

надійності

наша

Оперативність

ВАШ УСПІХ

Друк наклейок та етикеток

Друк найлейок у Львові

Наклейки – це нанесені на клейкий папір зображення. Можуть мати розважальний характер, слугувати брендованою рекламою чи володіти інформаційним наповненням. Їх перевага в тому, що вони легко наносяться на більшість типів поверхні та доволі довго виконують свою функцію. В сучасності наклейки часто використовуються для розвитку власного бренду. До прикладу невеликі наклейки із логотипом закладу застосовують в дисконтних програмах кав’ярні, супермаркети фаст-фуди. Принцип доволі простий – за кожну покупку клієнт отримує наклейку, яка вклеюється на спеціальний бланк. Після накопичення певної кількості наклейок, визначеної маркетинговою стратегію, покупець отримує подарунок – безкоштовну каву, знижку чи якийсь інший презент. Друк фігурних наклейок у Львові виконує компанія Формат Захід. Застосовуючи технологію цифрової плотерної порізки, ми можемо забезпечити виготовлення наклейок будь-якої складності.
друк етикетокЕтикетка – це графічний або текстовий знак, який наноситься у вигляді наклейки або бірки на продукцію. Як правило, на етикетках вказується назва виробника товару та дата виготовлення товару. Друк етикеток для підприємств відіграє одну із важливих ролей, адже мова йде про роботу з великими партіями, тому підрядник має мати, як необхідну техніку, так і достатній досвід роботи в сфері поліграфії. Основні вимоги до друку етикеток це, як правило, відмінна насиченість кольорів, стійкість до зовнішнього впливу, можливість комфортної фіксації етикетки на продукції.

Різновиди етикеток, які зустрічаються на ринку

Етикетки – тип друкованої продукції, який дуже сильно варіює в залежності від призначення. До прикладу етикетки для пляшок повинні мати правильну форму та легко клеїтись до поверхні, етикетки, що наносяться на коробки маю відповідати зазначеним виробником розмірами, етикетки для одягу містити усю необхідну для споживача інформацію і т.д.

Одним із складних технічних завдань залишається друк клейких етикеток. Власне в даному випадку необхідне професійне обладнання не тільки для нанесення зображень, але й для плотерної порізки, тобто надання правильної форми надрукованій продукції. Для даного процесу використовується цифровий плотер, що відповідно до закладеної програми виконує точну та витончену вирізку етикеток. Таким чином, замовники отримують партію ідентичних етикеток, які відповідають узгодженим зразкам. Компанія Формат Захід Львів виконує друк етикеток, наклейок, стікерів та іншої рекламної продукції вже протягом багатьох років. Нам вдалось накопичити чималий досвід, що дозволяє гарантувати клієнтам високу якість друку та вчасне виконання замовлень.

Де надрукувати етикетки, наклейки, стікери, етикетки на пляшки та етикетки в рулонах?

друк обгортокДрук етикеток доступний на різних типах паперу в залежності від потреб замовника. Друк етикеток на картоні може бути корисним, як виробникам одягу так і творчим майстерням або іншим продуцентам різноманітних товарів. Клейкі етикетки, наклейки, стікери, користуються більшою популярністю. Адже вони зручні у користуванні, фіксуються безпосередньо на готову продукцію, не потребують додаткових витрат. Друк етикеток за потреби може виконуватись в оптових масштабах. Звісно ж перед тим, як запустити гігантську партію етикеток в друк наші спеціалісти узгоджують з замовником тестові зразки і тільки після підтвердження, що це саме те, що вам потрібно, ми приступаємо до роботи.
Компанія Формат Захід – гарантія якісного друку етикеток.
При необхідності наші фахівці можуть розробити індивідуальний дизайн етикеток та провести макетування для підготовки друку.

Компанія Формат-Захід на карті Львова:



Послуги

Широкоформатний друк

додаткова інформація

обладнання

вимоги до макетів

Ультрафіолетовий друк

додаткова інформація

обладнання

вимоги до макетів

Цифровий офсетний друк

додаткова інформація

обладнання

вимоги до макетів

Плотерна порізка

додаткова інформація

обладнання

вимоги до макетів

Ламінація

додаткова інформація

обладнання

Наші роботи:

  • ОК ЖБК “Парус Парк”

    друк на банерній тканині

  • ТзОВ ТВК “Радо”

    друк на склі

  • ТзОВ “Галіція-Трейд”

    друк на самоклеючій плівці

  • ТзОВ “Ніко-Захід”

    друк на самоклеючій плівці і матеріалі "backlit"

  • ТзОВ СОК “Євроспорт”

    друк на шпалерах

  • ТзОВ “Блюм Україна”

    друк на самоклеючій плівці з плотерною порізкою

  • ТзОВ “Керама Маркет”

    друк на самоклеючій плівці

  • ТзОВ “Снєжка-Україна”

    друк на самоклеючій плівці і банерній тканині