Друк виробів А3 формату: брошури, картини, фото, банери

(032) 239-55-05

(032) 239-55-65

наші можливості

обмежуються

лише вашими

ідеями

впевнено крокуєм

10 років

разом з вами

більше

високий

рівень

надійності

наша

Оперативність

ВАШ УСПІХ

Друк А3 формату

Офсетний і цифровий друк А3 користується широкою популярністю завдяки високій деталізації зображення і хорошій передачі кольору. У нашій друкарні ви зможете надрукувати фотографії, постери, плакати, календарі та наклейки великим тиражем, навіть якщо вони були потрібні «ще вчора».

Цифровий або офсетний друк А3 – що вибрати

Цифровий та офсетний друк А3 використовують для створення поліграфічної продукції високої якості. З їх допомогою виготовляють:

  • Каталоги. Пропонуємо якісні матеріали з високою роздільною здатністю друку. Проводимо кольорокорекцію та кольоропробу.
  • Сертифікати. Завдяки широкому вибору паперу різних текстур і щільності можна створювати яскраві кольори з ламінацією і шовкографією.
  • Плакати. Якщо хочете отримати зображення, яке збереже насичені фарби через роки, друк цифровим або офсетним способом – вірне рішення.
  • Меню для різних закладів.
  • Презентаційні матеріали.

Формат А3 зустрічається досить часто-за популярністю з ним може конкурувати лише формат А4.

Якщо вам потрібна друкована продукція відмінної якості, більше підійде офсетний друк. Вона дозволяє відтворювати дрібні деталі, передавати яскраві кольори і півтони, робити зображення максимально чіткими.

Особливості цифрового друку

Переваги цифрового друку:

  • Можливість отримати якісне зображення практично на будь-якому типі паперу.
  • Висока колірна насиченість.
  • Невелика вартість друку.
  • Короткі терміни виконання цифрового друку. Завдяки тому можна підготувати великий тираж в умовах обмеженого часу.

Ми пропонуємо друк кольорових документів А3, в тому числі будівельних креслень. Завдяки використанню сучасного обладнання, виходить точно передавати кольори і відтінки, а також друкувати чіткі зображення з високою деталізацією. Матеріали, використовувані нами для друку А3, дозволяють зробити зображення стійким до негативних впливів навколишнього середовища – ультрафіолетового випромінювання і намокання.

Чому замовляють друк формату А3

Значна частина поліграфії, що друкується в нашій друкарні, має невеликий розмір – від А4 до А7. До такої продукції відносяться бланки, брошури, книги, візитки, листівки, листівки, схеми та креслення.
Найбільш часто обирається формат для друку-А3. Його використовують, коли тираж не перевищує 1000 примірників. Те пояснюється тим, що незалежно від кількості примірників поліграфічної продукції необхідно провести додрукарську підготовку і створити матрицю для перенесення зображення (у випадку з офсетним друком).

Щоб друковані вироби виконали поставлені на них завдання, вони повинні привертати увагу, бути яскравими і помітними. Серед інших форматів друк на аркушах А3 відрізняється наступними перевагами:

  • Велика інформативність. На листівках 420х297 мм всі елементи можна розмістити саме такого розміру, щоб донести потрібну думку всього за пару секунд. Такі рекламні матеріали відмінно підходять для дощок оголошень.
  • Оптимальна вартість друку. Виготовлення листівок та інших матеріалів формату 3 вигідно відрізняється від виробництва поліграфії інших розмірів.
  • Оперативність друку.

Цифровий кольоровий друк А3 навіть при мінімальному тиражі обходиться досить дешево. Готовий макет можна змінювати за безпосередньо перед відправленням в роботу.
Терміновий друк цифровим або офсетним методом – найбільш оптимальний спосіб виготовлення поліграфічних виробів. В результаті виходять якісні відбитки при малому терміні виготовлення. При виборі цифрового методу виготовлення одного тиражу може зайняти всього 30 хвилин.

Ви можете замовити друк формату А3 з файлу. Друкуємо документи з полями і без них за бажанням замовника.

Дук фотографій А3 за низькими цінами

Друк кольорових фотографій формату А3 виконується на сучасному обладнанні, що виключає брак і додаткові витрати на передрук. Кольорокорекція та кадрування фотографій-додаткові послуги нашої друкарні. Ми виправимо всі кольори, щоб в роздрукованому вигляді фото виглядало яскраво і презентабельно. Великий вибір паперу для друку у форматі А3 дозволить вам знайти підходящий варіант для вашого завдання:

  • фотопапір;
  • банерне полотно різної щільності;
  • матеріал для креслень і плакатів;
  • полотно;
  • вінілова і самоклеюча плівка.
  • Вибрати конкретний матеріал і спосіб друку фотоА3 вам допоможе менеджер. Просто опишіть своє завдання і назвіть терміни.

    Який папір використовувати для друку А3

    Папір для друку формату А3 має щільність 65-300 г/м2. Найтоншу використовують для листівок. Папір середньої щільності підходить для брошур і каталогів. Щільний матеріал використовують для меню, календарів, грамот.
    Кольоровий друк А3 на якісних матеріалах дозволить вам в короткий термін отримати тираж будь-якої продукції-візиток, постерів, плакатів, пластикових карт. Ми пропонуємо друк з оптимальною ціною примірника.
    Замовляйте друк А3 у нашого менеджера. Досвідчений дизайнер допоможе вибрати відповідний папір і метод нанесення фарб.

    Замовити друк А3 в друкарні

    Сучасне обладнання нашої друкарні дозволяє друкувати документи формату А3 з можливістю післядрукарської обробки – різання, ламінування, виготовлення обкладинок.

    Що ми пропонуємо:

    1. друк фото і документів на УФ принтері проводиться за 1-3 дні.
    2. друк плакатів А3 з фотографічною точністю.
    3. друк блокнотів з персональними обкладинками і фірмовими логотипами.
    4. створення чорно-білої та кольорової поліграфії.
    5. друк на будь-яких типах паперу.

    Поспішайте роздрукувати фото, плакати, меню або постери у форматі А3? Замовте Терміновий друк. При цьому ви можете бути впевнені в ідеальній якості матеріалів.

    замовте друк А3 в нашій друкарні в Україні. Пропонуємо оперативну доставку в будь-який регіон.



Послуги

Широкоформатний друк

додаткова інформація

обладнання

вимоги до макетів

Ультрафіолетовий друк

додаткова інформація

обладнання

вимоги до макетів

Цифровий офсетний друк

додаткова інформація

обладнання

вимоги до макетів

Плотерна порізка

додаткова інформація

обладнання

вимоги до макетів

Ламінація

додаткова інформація

обладнання

Наші роботи:

  • ОК ЖБК “Парус Парк”

    друк на банерній тканині

  • ТзОВ ТВК “Радо”

    друк на склі

  • ТзОВ “Галіція-Трейд”

    друк на самоклеючій плівці

  • ТзОВ “Ніко-Захід”

    друк на самоклеючій плівці і матеріалі "backlit"

  • ТзОВ СОК “Євроспорт”

    друк на шпалерах

  • ТзОВ “Блюм Україна”

    друк на самоклеючій плівці з плотерною порізкою

  • ТзОВ “Керама Маркет”

    друк на самоклеючій плівці

  • ТзОВ “Снєжка-Україна”

    друк на самоклеючій плівці і банерній тканині